Wonderland´s vaskbare tekstiler

Vaskbare tekstiler sikrer et sundt sovemiljø

– Vaskbare tekstiler bidrager til sengens langvarige holdbarhed og skaber et rent og sundt sovemiljø i mange år.

– Wonderland prioriterer et sundt soveklima og har derfor implementeret vaskbare tekstiler på hele sengen, ikke kun på overmadrassen. De delbare lynlåse gør det muligt at vaske hver del separat i en almindelig vaskemaskine, udtaler Arne Ove Grøvdal, produktudvikler hos Wonderland.

Hvorfor 60°C vask?

– Støv og husstøvmider findes naturligt i vores omgivelser og kræver rengøring og vask for at blive fjernet. Sengen er en foretrukken yngleplads for husstøvmider på grund af varme og fugt. Husstøvmidernes koncentration i sengen er normalt 10 gange højere end i resten af hjemmet. Materialer som latex, specielle fibre og tekstiler samt god ventilation og rengøring kan mindske husstøvmidernes levevilkår, men de dør kun ved temperaturer over 55°C. Derfor er alle tekstiler på en Wonderland-seng aftagelige og kan vaskes ved 60°C.

Husstøvmider findes i alle hjem og trives især godt i sengen. For at eliminere dem er det afgørende at vaske sengetekstilerne ved mindst 60°C. Vaskbare tekstiler forlænger sengens levetid og sikrer et rent og sundt sovemiljø i mange år. Vi stiller høje krav til tekstilernes holdbarhed, og du kan være sikker på, at tekstilerne kan vaskes gentagne gange og stadig bevare deres kvalitet og form. Topmadrasserne har delbare lynlåse og velcro under sengen for nem vask.

Tips til vask af sengetekstiler:

Vask sengetekstiler ved mindst 60°C, undgå kemisk rensning.
Brug en lille mængde vaskepulver og vælg skånsom centrifugering.
Undgå brug af tørretumbler.
Hæng tekstilerne til tørre.
Stræk gerne tekstilerne en smule, når de er tørre. Bemærk, at vores tekstiler kun bør strækkes, når de er tørre, da våd strækning kan forårsage fibre at briste og tekstiler at krympe og miste elasticitet.

 

Wonderland senge her: https://sovnogcomfort.dk/wp/senge/wonderland/