Wonderland

Du sover en stor del af livet, så det gælder om at få det optimale ud af din søvnoplevelse. Det kan du med Wonderland-senge. Når du investerer i en seng fra det norske brand Wonderland, får du ikke kun funktionalitet, men også komfort i særklasse. Hver enkelt seng fra Wonderland afspejler den karakteristiske nordiske stil og er beriget med omhyggelige detaljer, der gør en forskel – hver nat.

Konfigurer din seng her:

Wonderland-senge er velvære til en god pris

Wonderlands historie starter allerede i 1969, da den første produktion blev sat i gang på den norske vestkyst. De mange års erfaring gør Wonderland til nogle af de førende inden for senge i Norden. Sammen med søvnforskere har de siden da forbedret og udviklet på den bedste måde at sove på, og det kan mærkes, så snart du lægger dig i en Wonderland-seng.
Kvalitet og dit velvære er i centrum, når sengene fra Wonderland bliver skabt. Med en Wonderland-seng kan du forvente en nattesøvn i topklasse, der tager hensyn til din krops behov. Det fantastiske er, at du kan opnå denne høje standard uden at gå på kompromis med din økonomi, da Wonderland-senge tilbyder en ekstremt fornuftig pris. Gør din søvn til en prioritet, og oplev den ultimative komfort med en Wonderland-seng.

Personlig tilpasning med en Wonderland-madras

Hvis din madras og seng passer nøjagtigt til dig og din krop, vil din søvn blive dybere, og du vil vågne veludhvilet om morgenen. Det, ved vi alle, er en afgørende faktor for, hvordan den næste dag bliver. Derfor er det afgørende, at sengen er skabt af de rette materialer, og at madrassen tilpasser sig din krop og dine sovestillinger i løbet af natten. En af de helt store grunde til, at Wonderland er favoritter i Norden, er, at de netop vægter den personlige tilpasning af sengene højt.
Kan du for eksempel bedst lide at ligge på siden, så belaster du dine hofter og skuldre mere, end hvis du ligger på ryggen. Med en Wonderland-madras kan du justere fastheden under hoften og på den måde give den bedre støtte. Det samme gælder skulderen, som får en specifik designet skulderzone, der giver plads til skulderen på madrassen, så den undgår den høje belastning fra resten af din krop. Når dine muskler får lov at slappe af på den rigtige måde i løbet af natten, får du en bedre restitution og søvnkvalitet.
Alt dette kan du styrke endnu mere med en Wonderland-topmadras, der fungerer som den ekstra støtte og komfort, der sætter prikken over i’et for din søvnoplevelse.

Oplev skræddersyet komfort med Wonderland-elevationsseng

Hver eneste krop og præference er forskellig. Det ved vi hos Søvn & Comfort. Derfor har vi også et stort udvalg af elevationssenge fra Wonderland. Senge, der kan justeres fuldstændigt efter, hvordan du godt kan lide at ligge i sengen. Om du elsker aftenslæsning i sengen med en høj ryg eller blot kan lide at ligge med hovedet en smule højere end din partner. En elevationsseng fra Wonderland kan gøre det hele muligt.
Med effektive og lydløse motorer kan du let justere både ryg- og fodende, så de matcher dine ønsker fuldstændigt. Det betyder, at du kan præcisere positionen trinløst og flydende. Du har sikkert dine favoritstillinger. Med den trådløse fjernbetjening kan du gemme netop dem, så du altid nemt kan indstille sengen, så den matcher din kropsstilling ned til mindste detalje.

Wonderland-kontinentalseng

Wonderland står bag den allerførste kontinentalseng og ved derfor, hvad de taler om, når det gælder kontinentalsenge i høj kvalitet. Med en Wonderland-kontinentalseng får du tre til fire lags affjedring, hvilket er med til at give dig mere dybde og aflastning – to betingelser, der er vigtige for den optimale søvn.
Hos Søvn & Comfort har vi udvalgt flere kontinentalmodeller, så du har mere at vælge imellem, når det gælder størrelse, design og den førnævnte personlige tilpasning. Vi vil gøre stort set alt, for at du finder lige netop den seng, der gør dine natlige drømme dejlige og din krop så veludhvilet som overhovedet muligt.

Få din Wonderland-seng hos Søvn & Comfort

Hos Søvn & Comfort lægger vi en ære i kun at have de bedste senge. Senge, der uden tvivl vil give dig den bedste nattesøvn, både når det kommer til komfort, velvære og kvalitet. Det er også i denne kategori, at Wonderlands senge ligger. Derfor har vi nøje udvalgt en håndfuld Wonderland-senge, der passer dit behov. Det gælder alt fra Wonderland-elevationsseng til Wonderland-kontinentalseng og ikke mindst deres lækre topmadrasser.
Du kan altid række ud efter os, hvis du har spørgsmål til vores udvalg af Wonderland-senge. Kan du slet ikke vente? Så kan du konfigurere din seng her. Her har du mulighed for at skabe din helt egen version af en Wonderland-seng. Så er du sikker på at komme til at sove i Wonderland.

Lad os hjælpe dig

Alle sengene står udstillet i vores butik i Holstebro. Du er mere end velkommen til at komme og prøve en af sengene. Vi står altid klar til at hjælpe dig.