Om os

Din søvn er vores mission

En komfortabel søvn stiller store krav til din seng og det, du putter i den. Det gælder alt fra madrassens fibre til sengetøjets materialer. Og din søvn er vigtig. Derfor udvælger vi vores senge nøje for at sikre en høj komfort og kvalitet, som lever op til vores standarder for bæredygtighed. Kvalitet handler for os nemlig lige så meget om ansvarlighed i tilblivelsen af sengen og i valget af materialer. Det har vi brugt 25 år på at specialisere os i. Derfor får du i dag et udvalg af senge, der giver de absolut bedste betingelser for en god søvn samt et tilsvarende højt niveau af skræddersyet rådgivning og service.

Vi leverer din seng, så du kan sove godt om natten

Når du køber en seng hos os, leverer vi den hjem til dig, tager os af opstillingen og rydder op efter os. Gamle senge, vi tager med retur, bliver doneret til udsatte borgere gennem vores samarbejde med forsorgshjemmet Skovvang i Holstebro.

Lang historie kort

Søvn & Comfort er en specialbutik med senge i høj kvalitet og en service, der har sat butikken på landkortet i Vestjylland. God komfort starter med kompetent rådgivning, og med dette fokus grundlagde sengeekspert Flemming V. Kristensen butikken i 1994. Søvn & Comfort ligger i Holstebro, men kan også besøges online.