Vispring

Større elegance og mere luksus skal man lede længe efter på vores breddegrader. Vipring er nemlig indbegrebet af et luksus-sengebrand, der lige fra begyndelsen for mere end 100 år siden har haft et stramt fokus på finish, komfort og naturlige materialer. Når man ser en seng fra Vispring, forstår man hvorfor, og hvis man lægger sig i den, giver begrebet ‘perfekt nattesøvn’ pludselig mening. Hos Søvn & Comfort er vi stolte af at kunne præsentere Vispring beds – det allerfineste inden for håndlavede senge.
Konfigurer din seng her:

Ultimativ luksus i dit soveværelse

”Ahhh”, har du sikkert hørt dig selv sukke, når du har mærket den ultimative følelse af luksus og komfort; det kan være på en god restaurant ved smagen af en veltillavet ret, i en kingsize seng på et hotelværelse med hvide, nystrøgede lagner eller i vildmarksbadet efter en kold, lang vinterdag. Hvorfor ikke føre denne følelse af luksus og velvære ind i dit soveværelse og lade den blive der? En Vispring bed er skabt med visionen om at lave det perfekte udgangspunkt for en fantastisk søvn, og resultatet er virkelig imponerende.

Skræddersyede senge af erfarne sengemagere

Erfaring gør god. Lang erfaring bedre. Og sengemagerne hos Vispring i London har dygtiggjort sig gennem mere end 100 år. Det hele startede med den unge britiske ingeniør James Marshall, som byggede en madras til sin syge kone, der havde behov for ekstra støtte og komfort. Det er en smuk fortælling, men Marshall havde virkelig fat i noget, for komforten var kommet for at blive. I 1911 var rejser til søs det helt nye. Her fik Vispring for alvor sit gennembrud med nogle store ordrer på madrasser til de luksuriøse kabiner på nogle af verdens fineste skibe som Titanic og Olympic. I dag findes Visping i 50 lande og sælges i mere end 500 butikker. Og selvom succesen er vokset med årene, er Vispring stadig tro mod det, som de altid har stået for: Håndlavede luksussenge.

Komfort i 100 år

Vispring startede med et individuelt behov for komfort, og komfort er i dag stadig brandets vigtigste egenskab. En komfortabel nattesøvn er ikke kun vigtig for dig, når du sover, men også for dine vågne timer. Her mærker du energien, som nattens hvile skal give dig, men er det ikke tilfældet, eller er du utilpas og øm i kroppen, når du vågner om morgenen, kan det meget vel skyldes din seng. Som de første i verden introducerede Vispring individuelle håndlavede pocket-fjedre i sengeproduktionen, og lige siden er alle senge fra Vispring blevet lavet med pocket-fjedre, som giver den ultimative støtte til dine hofter og skuldre og din ryg og nakke, uanset hvordan du sover. Fjedrene tilpasser sig kroppens konturer og giver dén støtte, der er nødvendig for en god søvn og hvile til din krop. Det fantastiske er, at vi alle sover forskelligt, fordi vi er forskellige – det skal din seng kunne rumme.
Ved du allerede, hvilken type madras din krop har det bedst med, kan du med fordel dykke ned i Visprings forskellige kollektioner. Foretrækker du at skræddersy hele din seng, er det bestemt også en mulighed. Din komfort kommer før alt. Hos Søvn & Comfort kan du besøge vores showroom med udelukkende Vispring-senge og prøve nogle af verdens mest eksklusive senge.

Den bedste kvalitet skal findes i naturen

At være et luksusbrand i Visprings kaliber forpligter – også i forhold til vores fælles jord. Sengemagerne fra Vispring bruger således udelukkende kun bæredygtige materialer og produktionsmetoder og rejser verden rundt for at finde de allerbedste bæredygtige naturmaterialer i den absolut højeste kvalitet. Det gælder alt fra bomuld, uld og cashmere til hestehår og silke. Og når materialerne til sidst lander på fabrikken, bliver de behandlet med respekt og forsigtighed, håndtuftet og overdådigt afsluttet.

Sådan passer du på din Vispring

En Vispring kan holde i en evighed, hvis du passer godt på den. Med en ganske lille indsats kan du beholde din seng i perfekt stand – her er de gode råd til hvordan:
– Lad være med at bøje eller rulle din madras, da det kan ødelægge fjedrene (og din garanti).
– Skal du flytte, skal du pakke din madras forsvarligt ind, og hold den i vandret position så vidt det er muligt.
– Brug ikke din Vispring-madras på en gammel bund. Det nedsætter dens levetid.
– Undgå at lade dine børn hoppe i sengen, selvom det er fristende. Det kan ødelægge fjedrene.
– Vend din madras af og til. Det forlænger dens levetid.
– Undgå så vidt muligt at sidde på kanten af din seng. Det kan ødelægge syningerne og give unødvendigt pres på de yderste fjedre.

Lad os hjælpe dig

Alle sengene står udstillet i vores butik i Holstebro. Du er mere end velkommen til at komme og prøve en af sengene. Vi står altid klar til at hjælpe dig.