Somnus

Velkommen til vores seneste tilføjelse, Somnus – et sengemærke med en lang historie, der strækker sig tilbage til 1840. Somnus er ikke blot skabere af komfortable og luksuriøse senge. De er også førende inden for bæredygtighed på globalt plan. En seng, der giver dig mere end en god nattesøvn. Hos Søvn & Comfort har vi håndplukket et udvalg af Somnus-senge, der både lever op til høje standarder inden for komfort, design og bæredygtighed.

Somnus – bæredygtig luksus til din søvn

Bæredygtighed betyder mere end nogensinde før. Det gælder i alle aspekter af hverdagen. Fra hvilken bil du kører i til det tændte lys og vaskemaskinens omdrejninger. Selv den mindste ændring kan gøre en forskel for bæredygtigheden. Hvorfor ikke indføre den i din nattesøvn også?
Somnus er engageret i at tage bæredygtighed til det næste niveau. På deres 300 hektar store gård i Yorkshire dyrker de deres egne hampe- og hørplanter og plejer en besætning på omkring 600 får. Disse naturlige ressourcer bruges i produktionen af deres miljøvenlige senge.
Somnus integrerer også mikroposefjederteknologi i deres senge, hvilket garanterer en enestående komfort og støtte på tværs af deres madrasmodeller. Med en Somnus-seng bliver du derfor budt velkommen til en verden af bæredygtig luksus for din søvnoplevelse.

Britisk kvalitet siden 1840

I et mix af traditionelle metoder og innovativ teknologi er Somnus blevet skabt i årtier. Somnus fastholder den tilgang, de hele tiden har haft – nemlig at designet på sengen er med til at give dig den bedst mulige nattesøvn, og at alt er nøje gennemtænkt og udviklet løbende.
Hver enkelt seng er skabt med det fineste britiske håndværk, der gør hver seng unik og af allerhøjeste kvalitet. Somnus er kendetegnet ved kun at bruge de bedste og mest naturlige materialer, der både er med til at give dig den bedste søvn og passe på vores miljø.

Somnus – banebrydende innovation, der giver bedre søvn

Innovation og udvikling er nøglen til altid at blive bedre. Nøglen til at skabe de bedste produkter – uanset hvordan verden forandrer sig. Innovation og udvikling er blandt Somnus’ kernekompetencer. Tag for eksempel deres Sensa-intelligente fjedersystem, der bruger limfrie fjedre kaldet Cortec. Fjedre, der har ændret sengebranchen og vundet flere priser.
Det intelligente fjedersystem giver dig det ultimative inden for stabilitet, holdbarhed og luksuriøs støtte. Fjedrene er med til at støtte din krop mere jævnt og med til at reducere trykpunkter. Sammen med de konturformede mikrofjedre får du en overlegen komfort, som sjældent ses andre steder.

Få den optimale søvn med lækre naturmaterialer

Søvn fylder en virkelig stor del af dit liv, og det er afgørende, at du ikke bare ligger godt, men også føler dig tilpas i løbet af natten, så du vågner op frisk, tør og veludhvilet. Der findes intet værre end at vågne op badet i sved efter nattens strabadser. Selv den mindste bevægelse eller drøm kan give dig en fugtig følelse under dynen – hvis du vel at mærke ikke ligger på en seng i de rette materialer. De kan nemlig gøre en kæmpe forskel på, hvor varmt du har det i løbet af natten.
Naturmaterialerne, der er brugt i alle Somnus’ senge, er ikke blot gode for miljøet, men også for din nattesøvn. De giver dig en suveræn komfort og leder samtidig både varme og sved væk fra kroppen. Det sikrer, at du vågner op tør og uden sveddråber på panden og med en mere jævn kropstemperatur.

Somnus-topmadras fyldt med Eco-uld

Du må endelig ikke glemme topmadrassen. Den er med til at skabe et ekstra lag af luksus til din nattesøvn. De fleste af Somnus’ topmadrasser er fyldt til randen med Eco-uld, naturligt bomuld samt andre materialer, der giver lige det ekstra, som skal til for at gøre sengen helt fænomenal at ligge på. Topmadrasserne er i fuld harmoni med sengenes specielle fjedersystem og giver tilsammen den største komfort.
Fordi topmadrasserne er håndlavede, kan du få dem tilpasset din seng fuldstændigt i forhold til størrelse. Topmadrasserne er samtidig dobbeltsidede, så du nemt kan vende dem, når det bliver nødvendigt.

Skab din helt egen Somnus

Hos Søvn & Comfort er vi helt forblændede af Somnus’ sengeunivers. Deres innovative og bæredygtige tankegang mixet med muligheden for at skabe din helt egen seng gør, at vi har et stort udvalg af Somnus-senge hos Søvn & Comfort. Vi har håndplukket de bedste modeller, så du kan forvandle din måde at sove på. Med en Somnus-seng vil du se helt nyt på det at være udhvilet.
Hos os vælger du fuldstændig selv, hvordan udtrykket og designet skal være, og fastheden af sengen er også dit valg. Med vores brede udvalg af Somnus-senge kan du derfor være sikker på at finde en, der passer til dit temperament.

Konfigurer din Somnus seng her:

BBC program fra fabrikken

Lad os hjælpe dig

Alle sengene står udstillet i vores butik i Holstebro. Du er mere end velkommen til at komme og prøve en af sengene. Vi står altid klar til at hjælpe dig.