Viking

De fleste bruger omkring en tredjedel af døgnet i sengen. Det løber op i mange timer om året og endnu flere i løbet af et helt liv. Da kvaliteten af din nattesøvn får stor indflydelse på resten af dagen, kan det være afgørende med det rette sengevalg. Hos Søvn og Comfort mener vi, at en Viking-seng er et rigtig godt bud på en seng, der kan give den optimale nattesøvn, så du kan få mere ud af dagen

Svenske kvalitetssenge håndbygget efter den smålandske tradition

Med sine mange års erfaringer er Viking Beds en førende svensk sengeproducent, der fremstiller senge i allerhøjeste kvalitet. Viking-senge bliver produceret lokalt i den svenske provins Småland og følger den smålandske tradition for godt og solidt håndværk. Viking Beds kombinerer de gamle, kvalitetsbevidste håndværkstraditioner med den nyeste viden og innovation på området, så du kan opnå den bedste nattesøvn.

Den behagelige og naturskønne atmosfære fra de smålandske skove bliver overført til sengenes rolige design og kvalitetsbevidste valg af materialer.

I Viking Beds er de opsatte på at give brugeren den bedst mulige søvnoplevelse. De har derfor siden virksomhedens spæde start bestræbt sig på konstant at udvikle på deres produkter, så de kan blive endnu bedre og højne kvaliteten. Den innovative tilgang har båret frugt, hvilket tydeligt kan både mærkes og ses på sengenes komfort og design i dag. Falder valget på en Viking-seng, får du et produkt i fantastisk kvalitet, der bliver bygget i hånden på den lokale smålandske fabrik.

En bæredygtig produktion

Selv om de hos Viking Beds er eksperter i at få dig til at hvile øjenlågene og få en god nats søvn, lukker de ikke øjnene for deres miljømæssige forpligtelser. Med målet om at passe bedst muligt på vores fælles klode bliver en Viking-seng skabt med ønsket om at anvende flest mulige miljøcertificerede materialer, der sikrer, at produktionen ikke belaster klimaet unødigt.

Miljøbevidstheden bliver også afspejlet i Viking Beds målsætning om at mindske transporten af underleverandørernes materialer og egne produkter. Det betyder, at størstedelen af produktionen finder sted i Sverige, og at alle underleverandører befinder sig inden for en radius af 150 kilometer fra den smålandske fabrik. Med lokale leverandører reduceres klimaaftrykket gennem mindst mulig transport af materialer.

En Viking-seng er derfor et godt og sikkert valg, hvis du ønsker en komfortabel seng, hvor bæredygtighed og klimabevidsthed er indtænkt i både materialer, levering og transport.

Med en Viking-seng får du stilrent design og optimal komfort

Da en seng fra Viking er et møbel, du kan have i mange år, er det vigtigt, at du får lige netop den seng og det udtryk, du ønsker dig allermest. Derfor kan du hos Søvn & Comfort finde Viking-senge i flere forskellige størrelser og farver. Med de mange valgmuligheder kan du altså finde den seng, der passer helt perfekt til dine ønsker og den øvrige indretning i dit soveværelse.

Skabelsen af hver en Viking-seng trækker på kompetencer fra Viking Beds eksperter inden for både innovation, design, konstruktion og produktion. Når disse kompetencer bliver forenet, ender man med en seng, hvor der er kælet for detaljen hele vejen rundt, hvilket både kommer til udtryk under produktionen og ved det færdige produkt. Dette vil hurtigt gå op for dig, når du for første gang ligger i en Viking-seng

Samtlige madrasser bliver fremstillet på Viking Beds egen fabrik, hvilket gør, at kvaliteten kan sikres og kontrolleres ned til mindste detalje.

I madrasserne i en Viking-seng er der taget højde for:

• forspændte fjedre, der kan skabe forskellige niveauer af fasthed. Det betyder, at du kan vælge lige netop den fasthedsgrad, der passer til dine behov. Den ønskede fasthedsgrad er individuel og afgøres typisk af flere faktorer såsom kropsvægt og sovestilling.
• zoneopdelinger, der sikrer, at sengen giver dig den bedste komfort og restitution. En Viking-seng har zoneopdelinger, der bidrager med god og nødvendig støtte til rygsøjlen, samtidig med at madrassen aflaster skuldre og hofte.
• slidstærke tekstiler, der sikrer en god holdbarhed i sengens lange levetid. For at skabe de bedste forudsætninger for en holdbar seng, har Viking Beds fremstillet sengene med forstærkninger på både hjørner og kanter. Tekstilerne, der bliver anvendt i en Viking seng, lever i øvrigt op til OEKO TEX STANDARD 100 , hvilket betyder, at du får en seng, der er testet for skadelige stoffer.

Alt dette bidrager til, at du med din Viking-seng opnår et behageligt soveklima, der gennem mange år kan bidrage til din gode nattesøvn.

Derfor er sengen vigtig

En dårlig nattesøvn har ikke kun indflydelse på den efterfølgende dag. Hvordan din nat forløber, er afgørende for dit velvære og din generelle sundhed. Søvnen spiller en vigtig rolle, når det kommer til dit energi- og funktionsniveau. Derfor er den rette seng ikke blot en behagelig foranstaltning – det er en vigtig brik i en sund hverdag, hvor du føler dig veludhvilet og klar til hverdagens strabadser.

Da sengen kan siges at være det vigtigste møbel, hvori du tilbringer omkring en tredjedel af dit liv, har du selvfølgelig mulighed for at komme og prøve en Viking-seng i vores butik, hvor vi altid står klar med kompetent hjælp og rådgivning.

Lad os hjælpe dig

Alle sengene står udstillet i vores butik i Holstebro. Du er mere end velkommen til at komme og prøve en af sengene. Vi står altid klar til at hjælpe dig.