Wonderland senge

Overvejer du at købe en ny seng? Læs dette først!

Du tilbringer cirka en tredjedel, af dit liv i en seng. Derfor er en kvalitetsseng en af de bedste investeringer, du kan foretage dig. Søvn & Comfort, i Holstebro arbejder tæt sammen med Wonderland og besidder ekspertise og erfaring for at sikre, at du vælger den rette seng.

 

En god seng påvirker din sundhed og søvnkvalitet

En tredjedel af vores liv tilbringes i en seng, hvilket også påvirker vores købsvaner. Stærkere fokus på sundhed i medierne fører til en stigende interesse i at investere i kvalitetssenge og god søvn.
– En god seng er en investering i sundhed, god søvn og livskvalitet. Personligt foretrækker jeg at investere i en seng, der giver mig den rette ligge stilling og komfort frem for at vælge en billig seng, der ikke gavner kroppen. God sundhed og komfortabel, god søvn, der bidrager til livskvalitet, er det vigtigste, siger han og fortsætter.

Senge med individuel tilpasning

Problemet for mange er, at en seng kan føre til forkert ligge stilling og sammentrækning af kroppen, hvilket påvirker kroppen negativt over tid.
– Derfor er zonering vigtigt. I en god seng skal rygraden være i en plan position, og sengen skal tilpasse sig kroppen. Derfor har en kvalitetsseng zoner med forskellig fasthed. Hver madras kan også tilpasses individuelt, afhængigt af den foretrukne fasthed. Wonderland tilbyder også sengebunde med justerbar fasthed, udtaler han.

Korrekt madras er afgørende for den rigtige ligge stilling
En seng fra Wonderland varer mindst 10-15 år.
– Hvor ofte bør man skifte seng?
– Det varierer afhængigt af flere faktorer såsom vægt og højde. En normal brugstid for en kvalitetsseng er 10-15 år, men mange skifter seng efter cirka 10 år. Når det gælder topmadrassen, bør den udskiftes efter 4-5 år. Og så kan man investere i en bedre topmadras for at forbedre komforten, fortsætter Flemming V. Kristensen.

Norskproducerede senge fra Romsdalen

På Åndalsnes i Romsdalen, Norge producerer Wonderland kvalitetssenge af høj kvalitet. Med en filosofi om at forstå menneskers behov for god søvn og hvad kroppen har brug for at restituere korrekt.

Sammenarbejde med både søvnforskere og Søvn & Comfort
Bag Wonderlands senge ligger en stærk indsats for forskning og udvikling. Via samarbejde med søvnforskere og forhandlere skabes de bedste senge, der tager hensyn til individuelle behov og kroppens komfort.
Sengesalg oplevede vækst sidste år
Salget af senge og madrasser steg markant sidste år og udgør nu omkring en tredjedel af omsætningen inden for møbelbranchen. Denne position er styrket yderligere, og salget fortsætter med at stige i år. Hos os er det kvalitetssenge fra Wonderland, der topper vores salgsstatistik, udtaler Flemming V Kristensen, indehaver af Søvn & Comfort i Holstebro

Innovation og udvikling i 52 år
Wonderland beskrives som et innovativt selskab, der altid er i front. Via forskning og højteknologi er produkterne konstant blevet videreudviklet.

Et industrieventyr
Wonderland er blevet en førende sengeproducent i Skandinavien med en omsætning på over 300 millioner kroner. Investeringer i teknologi og produktudvikling har skabt en solid platform for at sove godt.

Et samarbejde for gode nætter
Samarbejdet mellem Søvn & Comfort og sengeproducenten Wonderland har resulteret i fantastiske senge skabt gennem en kombination af teknologi og håndværk.