VISPRING luksus senge

De Bedste Håndlavede Senge

En soveoplevelse som ingen andre

Ønsker du det perfekte sted at sove?

Forestil dig en madras fyldt med det blødeste naturlige materiale.

Vispring-posefjedre, der støtter hver bevægelse. Og en komfort, der er uden sammenligning. Hver Vispring-seng er en unik soveoplevelse.

Støtte, der starter med fjedre

Vi har været pionerer inden for posefjedre i over 100 år.

Vores baser og madrasser er begge udstyret med disse pocket-fjedre, der arbejder sammen for at give den ultimative støtte til din krop. Vores fjedre er lavet af høj kvalitet vanadiumstål, der snoes seks gange, før de pakkes individuelt i naturlige kalicopose.

Posefjedre miljø

Håndlavet i Storbritannien af eksperter

At mestre kunsten tager tid, og vores sengemestre har over 100 års erfaring.

De har arvet viden og passion, der går ind i hver enkelt seng. Alt fra fyldning til finish og syning udføres i hånden, så hver seng er en skræddersyet oplevelse.

Den mest behagelige og bæredygtige søvn

Vi leder over hele verden efter de mest luksuriøse og bæredygtige naturlige materialer. Kun på denne måde kan vi sikre, at din Vispring-seng tilbyder en komfort, der er ud over det sædvanlige. Hver eneste fyldning behandles med omhu og er håndknyttet og dybtfyldt for at opnå den ultimative komfort.

Hver fjeder og syning er lavet til dig

Vi sover alle på vores egen måde, og det er derfor, vi tilbyder tre forskellige kollektioner, så du kan vælge den madras, der passer til dig.

Hvis du ønsker at tilpasse hvert enkelt element, står vores erfarne sengemagere klar til at skræddersy alt fra stofvalg og finish til at vælge en seng med valgfri fasthed.

Din søvnoplevelse er vores prioritet.

Vispring

Originalkollektionen

Udgangspunktet for Vispring-komforten. Lavet med blødt bomuld, håndknyttet uld, yderst holdbare posefjedre og de mest behagelige naturlige finish.

Klassisk Kollektion

Næste niveau af komfort. Hver madras er fyldt med blødheden fra materialer som Shetland-uld og fint hestehår. Under alt dette finder du lag af individuelt posefjedre.

Luksus Kollektion

Det ultimative inden for Vispring-komfort. Med flere lag håndlavede posefjedre for vægtløs komfort er hver madras omhyggeligt fyldt med de fineste naturlige materialer. Dette er komfort som ingen anden.

HVOR DET HELE BEGYNDTE...

 

Vores historie begynder i 1899 med den britiske ingeniør James Marshall. Da hans kone blev syg i Canada, håndlavede James en støttende madras til hende med spiralfjedre indpakket i musselin. Det var en åbenbaring i komfort.

Men det var først i 1901, at den revolutionerende design kom til Storbritannien. Bragt over af John Nolon og Frederick James besluttede parret at producere madrassen kommercielt og grundlagde Marshall Sanitary Mattress Company i 1901.

EN VERDEN AF LUKSUS

I 1911 var oceanliners den måde man rejse på. Og det var her, at Vispring (som de nu blev kaldt) fandt deres første store ordrer. Vispring-madrassens skræddersyede komfort passede perfekt i verdens fineste skibe som Titanic og Olympic’s overdådige kahytter og suiter.

LAVET NATURLIGT

I årene der gik, begyndte Visprings erfarne sengefabrikanter at eksperimentere med nye madrasfyld. De introducerede flere naturlige materialer som hestehår, ren bomuld og Shetland-uld, samt luksuriøse finish som silke og kashmir. I 1932 skabte Vispring også verdens første pocketfjeder base – der er kendt som den ultimative soveoplevelse.

PRISBELØNNET DESIGN

Efter årtier med innovation og utallige skræddersyede madrasser modtog Vispring dronningens pris for erhvervslivet i 2012. Prisen ærer enhver virksomhed, der har udmærket sig inden for områderne international handel, innovation eller bæredygtig udvikling. Det er en af vores største bedrifter.

EN VERDEN AF PERFEKT SØVN

I dag findes Vispring-senge i 50 lande og forhandles af over 500 butikker. Den perfekte nattesøvn er tilgængelig for flere mennesker end nogensinde før. Men mens vi vokser og udvikler os, holder vi fast i det, vi altid har stået for – luksuriøse, skræddersyede senge, der er håndlavede, præcis som de var for over 100 år siden.