Vi sælger ikke hvad som helst..

Vores overbevisning afspejles i vores sortiment

I marts 1994 grundlagde Flemming Kristensen Flemmings Bolighus i Lavhedecentret i Holstebro. Fokus lå på kvalitetsmøbler til den mere eksklusive målgruppe. I årene der fulgte, ændrede butikken lokation et par gange, samtidig med at sortimentet gradvist blev skiftet ud, så fokus nu udelukkende lå på senge og tilbehør. Dette resulterede i, at butikkens navn blev ændret til Søvn & Comfort.

I 2015 flyttede Flemming ind i den tidligere musikforretning, der tidligere tilhørte Alfred Christensen, på Herningvej. Her rummer butikken nu omkring 1.600 m2, fyldt med kvalitetssenge og et omfattende udvalg af tilbehør.

Men hvorfor skiftede I møblerne ud med senge?
– Vi valgte at fokusere på senge, fordi vi ønskede at kunne levere en fremragende salgsoplevelse. Der er en markant forskel på at sælge møbler og senge. Møbler sælges visuelt, mens senge er baseret på fakta. Vi nyder processen med at finde det ideelle valg for vores kunder, så de ikke blot er tilfredse med deres køb, men også får en god oplevelse, forklarer Flemming.

Introduktionen af Hästens Senge i Danmark
– En anden grund er, at vi for mange år siden som pionerer i Danmark etablerede kontakt med Hästens Senge i Sverige. Dette fik os til at indse, at sengene var en fremragende idé.

– Vi mener, at alle skal have en behagelig søvn! Alle har brug for en god seng, og især vores ældre kunder kan drage fordel af elevationssenge. En elevationsseng gør det nemt at hæve sengebunden og gøre det lettere at komme ind og ud af sengen, pointerer Flemming.

 

Meget mere end senge

Søvn & Comfort tilbyder forskellige typer senge og mere end det. Butikken er fyldt med dyner og puder og har faktisk Danmarks største udvalg af hovedpuder. Derudover tilbydes produkter som tæpper, håndklæder og en bred vifte af sengetøj.

Vi sælger ikke hvad som helst
– Vi er meget bevidste om, hvad vi tilbyder! Vi accepterer ikke hvad som helst. Produkterne skal leve op til vores høje kvalitetsstandarder og have en mening for os. Vi sælger f.eks. mange naturmaterialer, da vi ikke mener, at alle syntetiske materialer er særlig gode, udtaler Flemming.

Konkurrencedygtige priser
– Vores kunder har forskellige muligheder for at handle hos os, da vi både har en fysisk butik og en populær webshop, www.sovn-comfort.dk. Her kan man finde og købe vores omfattende sortiment af tilbehør. Vores store salg i både butikken og på webshoppen gør, at vi har direkte kontakt til de store producenter verden over og løbende får leverancer. Dette betyder, at vi næsten altid har varen på lager og kan tilbyde konkurrencedygtige priser på produkter af høj kvalitet, afslutter Flemming med et smil.