Uld – direkte fra naturen

For en naturlig bedre nattesøvn.

Naturens originale mirakelfiber

I årtusinder har mennesker brugt uldisolering til at skabe komfortabelt, sundt og varmt sengetøj. Nu er gammel visdom blevet bekræftet af moderne videnskab, da en række studier viser, at uld faktisk hjælper folk med at sove længere og dybere.

Hvorfor er uld så godt i senge?

De mange søvnfordele ved uld

Uld regulerer vores temperatur

Uld er en enestående isolator, der holder dem, der sover, kølige om sommeren og varme om vinteren. Temperaturændringer inden i uld er gradvise, hvilket skaber et stabilt mikroklima, der giver en mere afslappet søvn.

Uld er blød og komfortabel

TOKO-uld er ekstra fjedrende og modstandsdygtig på grund af sin unikke krølleproces. Dette giver dem, der sover, en blid og blød soveoverflade, der opretholder sin komfort over tid.

Uld er modstandsdygtig og holdbar

Vidste du, at en uldfiber kan bøjes over 20.000 gange uden at brække og stadig vende tilbage til sin oprindelige form? Uldens naturlige spiralform og biokemiske sammensætning gør den til en utrolig stærk og holdbar fiber.

Uld er kemikaliefri

Uld er en naturlig fiber, fri for plastik eller kemikalier. TOKO-uld opfylder ekstremt strenge kvalitetsstandarder og er certificeret af OEKO-TEX® for at være fri for APEO, NPEO, pesticider, kræftfremkaldende farvestoffer og tungmetaller.

Uld er ikke-allergifremkaldende

Uldfibre er dækket af skalaer, der fanger støv, skimmelsvampsporer og andre skadelige allergener, ulden fjerner dette fra luften og forhindrer dem i at blive indtaget.

Uld absorberer damp, men afviser væske

Uld kan absorbere op til 30% af sin vægt i damp uden at føles fugtig, så du holdes behagelig, ikke klam. Samtidig får uldens vandafvisende yderside væsken til at perle op og løbe af. Dette gør uld til et ideelt materiale til madrasser og sengetøj.

Uld er lugtresistent

Fordi uld trækker fugt væk, hæmmes bakterievæksten. Dette gør uld naturligt modstandsdygtig over for lugte og sikrer, at søvnprodukter lugter rent og friskt.

Uld er brandhæmmende

Uldens høje indhold af keratin og fugt gør den naturligt brandhæmmende. TOKO-uld tilbyder sikkerhed og tryghed med flammehæmning uden behov for skadelige kemikalier.