Prøv altid din nye seng, før du køber den

Hvorfor købe din seng i butikken frem for online?

Man kan købe alt på nettet i dag, og det benytter danskerne sig af i stor stil. Uanset om det gælder dagligvarer, tøj, boligtilbehør eller sågar biler, vinder sofashopping ofte over de fysiske butikker. Det samme er tilfældet med senge. Desværre ender senge, der er “lagt i kurv”, ofte som fejlkøb, og det er der flere grunde til.

Det kan blandt andet være, at sengen bare ikke føles god, når du endelig får den leveret. Eller måske har materialet ikke de rette funktioner, når sveden pibler frem om natten. Eller måske fik du ikke prøvet, om det rent faktisk var en hård eller blød seng, du skulle gå efter.

Det er derfor altafgørende ikke at købe sengen online, men i stedet købe din seng i butikken, så du kan afprøve, hvad der egentlig fungerer for dig.

Det skal føles godt

Forestil dig, at dine nye bukser kommer med posten, og så er de for små. Det er det værste. Men forestil dig så, at det er din nye seng, der ikke matcher dine behov – en seng, som du trods alt skal ligge i hver eneste nat. En seng, hvor du skal have din dyrebare nattesøvn, der betyder alt for dit velvære og energi den næste dag. Forestil dig, at den er for hård at ligge på eller bare ikke føles rigtig.

For det er nemlig utrolig vigtigt, at den føles helt rigtig. Og lige netop det med at føle er noget, du ikke kan gøre online. Her er det altafgørende at finde en seng, der passer til dine søvnpræferencer, og prøve den af i selve butikken, så du ikke ender med et fejlkøb.

En hård eller blød seng?

Du har måske en idé om, at du er en, der helst vil sove i en blød seng. Men når du prøver det i virkeligheden, kan den bløde måske virke meget dyb, mens den faste seng virker mere komfortabel. Selvom du har en idé om, hvad du mest er til, kan det hurtigt ændre sig, når du prøver fastheden af sengen af i praksis.

Om sengen er hård eller blød, kan også variere mellem producenter og modeller, og det er derfor ikke et fast begreb, som du må læne dig for meget op ad. Du skal derimod teste sengen ved rent faktisk at ligge i den.
På den måde kan du i langt højere grad afgøre, om sengen er den rette for dig. Din krop skal altså være en del af processen. Hvis du skal teste komforten helt korrekt, bør du ligge ned på madrassen og dreje din krop for at føle, om sengen passer til dig. Kort sagt: Test, test, test, så du er sikker på, at din nye seng matcher lige netop din krop.

Vælg de rette materialer

Ud over at sengen skal føles godt at ligge i, skal den også give din søvn de allerbedste betingelser. Her er to essentielle faktorer: de gode materialer og høj kvalitet. Hvis din seng er skabt af 100 % naturmaterialer, kan du være sikker på, at din krop kan ånde i løbet af natten.

Hvis sengen er god til at cirkulere luften rundt om din krop, er du garanteret en afbalanceret søvn. Selv de mindste bevægelser kan gøre, at kroppen bliver fugtig – vel at mærke, hvis du ikke sover i en seng med naturmaterialer, som leder varme og sved væk fra kroppen.

Endnu en grund til at vælge at købe din seng i butikken er derfor at kunne blive rådgivet omkring brugen af naturmaterialer og samtidig teste det af ved at se og mærke på materialerne i virkeligheden.

God komfort starter med kompetent rådgivning

Vi har været lidt inde på det, nemlig den rette rådgivning. For du kan måske have en idé om, hvad du leder efter, men den helt rigtige komfort opstår ofte først, når du har fået den rette rådgivning i forhold til, hvilken seng der matcher dine præferencer. En sengeekspert kan hjælpe dig med at stille de rigtige spørgsmål, tilpasse madrassen med sengen og guide dig i forhold til blandt andet fasthed og komfort.

Det kan du opleve hos Søvn & Comfort. Vi er en specialbutik med senge i høj kvalitet og en service, der har sat butikken på landkortet i Vestjylland. Her grundlagde sengeekspert Flemming V. Kristensen butikken med mottoet, der netop lyder: “God komfort starter med kompetent rådgivning”.

Derfor er du sikker på, at du her kan få den helt rette rådgivning i valget af din nye seng og fremtidige søvn. Og så er mange af vores senge ovenikøbet skabt af 100 % naturmaterialer, så du er sikker på, at din nattesøvn bliver så god som overhovedet muligt.