Hästens Holsterbo Golf Open 2021

Hästens Holstebro Open 2021 – En Fantastisk Golfoplevelse
I 4 dage blev den spændende Hästens Holstebro Open 2021 afholdt på Holstebro Golfklub. Det var sjette år i træk, at denne årlige golfturnering fandt sted, og i år var der endnu flere deltagere – hele 183 spillere var med. Blandt dem var der 128 lokale spillere og 55 greenfee-gæster fra hele landet, endda en helt fra Schweiz! Deltagere fra forskellige hjørner af Danmark havde sluttet sig til arrangementet, og det var en mangfoldig skare af golfentusiaster, der var med.

Turneringen blev spillet på de velholdte baner i Holstebro. Den første indledende runde blev spillet på den smukke Storåbane tæt ved Holstebro, en bane der løber langs Storåen. Spillerne nød det gode vejr, der bød på lidt småbyger, men humøret var højt, og der blev leveret gode spil. De bedste spillere gik videre til semifinalen om onsdagen, og der blev uddelt præmier til både dem, der kvalificerede sig, og dem, der måtte forlade turneringen.
På den efterfølgende dag var det tid til at spille på den prisbelønnede Skovbane i Råsted, lidt udenfor Holstebro. Banen var i fantastisk stand, og vejrforholdene var lignende, dog lidt køligere. Selvom flere spillere var tæt på at lave et Hole in One og vinde en ny Hästens dobbeltseng, lykkedes det ingen. Efter en velsmagende middag blev deltagerfeltet igen reduceret, og præmier blev uddelt til dem, der skulle sige farvel for i år.
Semifinalen fandt sted på Storåbanen onsdag den 4. august, hvor vejret var næsten vindstille og solrigt. Deltagerne udnyttede de gode forhold til at levere flotte resultater. Efter endnu en velsmagende måltid blev deltagerne udvalgt til finalen, der skulle spilles på Skovbanen torsdag.

Finalen, der blev afviklet torsdag den 5. august, var præget af strålende vejr – en ægte skøn vestjysk dag. Både i A-Rækken og de andre rækker var konkurrencen tæt, og der blev leveret spændende spil helt indtil det sidste hul. Vandrepokalen for flest Stableford point på dagen gik til Niels Cederstrøm, der var en nybegynder i golfverdenen, men alligevel havde imponeret alle.
Vejret, den veltrimmede bane og den gode plads på banen skabte den bedste finaleafslutning på årets største turnering i Holstebro Golfklub. Både klubben, turneringsudvalget og sponsor var tilfredse med begivenheden og glæder sig allerede til næste år.
Så alle kan begynde at glæde sig til Hästens Holstebro Open 2022!