Hästens Holstebro Golf Open 2020

Voksende interesse for golfturnering
tiltrak spillere fra hele landet

I år 2020 oplevede Hästens Holstebro Open golfturnering en betydelig vækst med hele 230 deltagere, hvilket er en stigning på 44 procent i forhold til året før. Denne øgede deltagelse skyldes sandsynligvis en kombination af øget kendskab til turneringen samt den faktor, at mange valgte at blive hjemme på grund af corona-pandemien.

Selvom vejret ikke var ideelt, kunne hverken deltagerne eller arrangørerne klage over meget under den årlige Hästens Holstebro Open golfturnering, der strakte sig over fire dage fra den 26. juli til den 29. juli. Turneringen fandt sted på Storådalen banen i Holstebro og Skovbanen i Råsted. På førstedagen deltog 85 spillere, heriblandt 18 greenfee-spillere udefra, og det samlede antal deltagere nåede op på 230.

Den markante stigning i deltagertallet fra året før, hvor der var 160 deltagere, skyldes delvis øget kendskab til turneringen og også den mulighed, at flere valgte at blive hjemme på grund af corona-pandemien, forklarer Flemming V. Kristensen fra Søvn & Comfort i Holstebro, som er navnesponsor for turneringen. Nogle deltagere kom endda fra fjerntliggende områder som Skagen, Frederikshavn og Sorø for at deltage.

Selvom vejret var regnfuldt og køligt, påvirkede det ikke i væsentlig grad golfturneringen. Deltagerne bevarede deres gode humør, og de fælles måltider i restauranten blev ligeledes afholdt med højt humør. Arrangørerne er imponerede over, hvordan deltagerne formåede at holde sig positive trods det dårlige vejr.

Afslutningsdagen onsdag blev spillet på Skovbanen i Råsted, som var i fremragende stand med hurtige greens. Banen var blevet forberedt til mesterskabsniveau på grund af DM, der skulle afholdes de følgende dage. 60 spillere deltog i finalen.

Vinderne i de tre rækker var som følger:
– A-rækken (slagspil op til handicap 14) blev vundet af Lasse Rask Amby med en netto score på 74.
– B-rækken (stableford, handicap 14-25) blev vundet af Bjarke Munk Bæk med 35 point.
– C-rækken (stableford, handicap 25-54) blev vundet af Karen Marie Sørensen med 30 point.

Hästens Holstebro Open golfturneringen i 2020 blev en stor succes med øget deltagelse og positive oplevelser trods udfordrende vejrforhold.

Pokalvinderen blev Bjarke Munk Bæk, fra Trehøje golfklub