Hästens Holstebro Golf Open 2022

Hästens Holstebro Open 2022 – En Fantastisk Golfoplevelse
I begyndelsen af august var det tid til den imponerende Hästens Holstebro Open 2022. Rekordmange spillere – hele 190 deltagere – var med i løbet af de 4 dage. Blandt dem var der hele 72 greenfee spillere fra hele landet, og endda en enkelt spiller helt fra Schweiz, der var på besøg i Danmark.
Over hele matchen blev der uddelt intet mindre end 60 præmier til en samlet værdi af 74.507 kroner. Selvom den store Hole-in-one præmie, en Hästens seng, desværre ikke blev vundet, blev der gjort ihærdige forsøg. Men frygt ej, alle har chancen igen i 2023.
Vejrguderne var på spillernes side, og alle 4 dage blev spillet under de fineste golfvejrforhold – helt uden regn. Banen var i fremragende stand, og spillet foregik på Holstebro Golfklubs to fantastisk vedligeholdte baner – Skovbanen og Storåbanen – begge med smukke greens.

Den indledende runde startede på en let overskyet dag den 31. juli på Storådalen. Vinden var næsten ikke-eksisterende, og vejret var perfekt til golf. 40 spillere opnåede en flot regulering af deres handicap. Efter en fælles spisning blev deltagerfeltet skåret ned til de bedste, der gik videre til semifinalen om onsdagen – også på Storådalen. Der blev uddelt præmier til den halvdel, der måtte forlade turneringen.
Den følgende indledende runde blev spillet på Skovbanen den 1. august, med lidt mere sol og vind. Selvom scores også var fine, var de ikke helt så høje som dagen før, og kun 9 spillere formåede at ramme deres handicap eller bedre. Efter fællesspisningen blev deltagerfeltet igen reduceret, og der blev uddelt præmier til dem, der måtte forlade turneringen.
Semifinalen blev spillet på Storåbanen den 3. august. Vinden gjorde spillet mere udfordrende, og antallet af spillere, der ramte deres handicap, faldt til 23. Spillerne blev belønnet med en god middag, inden de kvalificerede sig til finalen på Skovbanen. Hele 60 spillere kvalificerede sig til finalen, og spændingen var til at føle.

Finalen fandt sted den 4. august på Skovbanen. Vejret var fint, dog med en lille truende torden i det fjerne, men det holdt tørt hele dagen. Kun 2 spillere formåede at ramme deres handicap eller bedre i finalen – en ægte test af deres færdigheder. Vinderne af de forskellige rækker blev hyldet, og Anette H. Olesen fra Holstebro blev den samlede vinder af vandrepokalen.
Stort tillykke til alle deltagerne fra både matchledelsen og sponsoren. 2023-udgaven af Hästens Holstebro Open er allerede i støbeskeen, med nogle spændende ændringer på vej, der vil gøre turneringen endnu mere populær. Så husk allerede nu at notere datoen i kalenderen – fra fredag den 5. august til søndag den 7. august 2023. Det bliver en begivenhed, du ikke vil gå glip af!