Hästens Holstebro Golf Open 2017

Spændende afslutning på sommergolf
Det gode sommervejr var med de mange golfspillere, der deltog i Søvn & Comforts store golfturnering, sponsoreret af Hästens. Den sjette og sidste match i Søvn & Comfort Hästens Ferieturnering fandt sted den 28. juli på Holstebro Golfklubs bane i Råsted. Banen var i god stand, selvom flagplaceringen var udfordrende, hvilket kunne ses i de registrerede scores.

130 deltagere spillede på en skovbane i godt golfvejr med sol, svag vind og kun lejlighedsvis skyer. Stemningen blandt spillerne var positiv, og alle var enige om, at turneringen, arrangeret af Søvn & Comfort Hästens med flotte præmier fra Hästens, var en stor succes.

Efter matchen samledes deltagerne i klubben til en lækker buffet. Vinderne i de forskellige rækker og nærmest flaget-præmierne var:

Række A:
1. Svend Kristensen, Struer Golfklub, 37 point

Række B:
1. Bodil Bendixen, Trehøje Golfklub, 42 point

Række C:
1. Tina W. Lønne, Holstebro Golfklub, 40 point

Nærmest Flaget:
Hul 8: Per Givskov, Holstebro Golfklub
Hul 17: Bent Klausen, Trehøje Golfklub

Under hele turneringen har deltagerne kunnet deltage i Order of Merit, hvor de tre bedste placeringer blev talt sammen. En overraskelse kom på sidstedagen, hvor Bodil Bendixen fra Trehøje Golfklub scorede imponerende 42 point og vandt førstepladsen med et gennemsnit på 38,33 point.