Invester i bedre søvn, og bliv et rigere menneske

Invester i bedre søvn, og bliv et rigere menneske

Der findes uendeligt mange myter og råd om søvn. Nogle af dem er bedre end andre. Men er der noget, du kan være sikker på, så er det, at en god nats søvn er altafgørende for vores velbefindende samt fysiske og mentale sundhed. Manglende eller dårlig søvn går ud over din effektivitet, dit overskud, humør og generelle glæde og lyst til livet.

 

Bedre søvn lyder rart, men er det nu virkelig så vigtigt, helt ærligt? Det korte og eneste svar er ja. Mindre end otte timer er, selvom du måske føler det, bare ikke nok, når din hjerne og krop skal restituere. Og en seng, der ikke giver dig den optimale støtte og komfort i de livsnødvendige timer, kan være en direkte hindring for, at du har det godt. Føler du dig ramt nu? Så har du brug for bedre søvn.

Naturens materialer er grundstenen i en bedre søvn

Én ting er at lægge sin døgnrytme om, så man kommer lidt tidligere i seng om aftenen og får de nødvendige timer på langs. Kort sagt; bedre søvn. Noget andet er den seng, du sover i. En seng er nemlig ikke bare en seng. Tænk for eksempel tilbage på en håndfuld af de soveoplevelser, du har haft: telttur på luftmadras, slå-ud-briksen på dit teenageværelse, som overnattende gæst på diverse gulve og rundt omkring på alskens hoteller. Mon ikke de finere hoteller er de nætter, du husker som de mest komfortable? Det er der en grund til. Hoteller, der fokuserer på hele hoteloplevelsen, har nemlig forstået, at en god nattesøvn er en essentiel del af oplevelsen, hvilket er grunden til, at de investerer i ægte kvalitetssenge, som giver gæsterne en bedre søvn, end de er vant til.

For at sætte alle søvnens gode egenskaber i spil skal vi give den de allerbedste betingelser. Det gør vi med en kvalitetsseng i naturmaterialer af højeste kvalitet. Hvorfor? Fordi god kvalitet i materialer er lig med langt bedre søvn og lang levetid. Naturmaterialer giver din krop mulighed for at ånde, hvilket er noget af det vigtigste, når du skal sove. En seng, der cirkulerer luft rundt om din krop, er nemlig vigtig for en afbalanceret søvn. Selv de mindste bevægelser eller drømme kan give dig en fugtig fornemmelse under dynen, når der ikke er tale om naturmaterialer, som leder varme og sved væk fra kroppen og gør, at du vågner tør og rolig med en jævn kropstemperatur.

Naturmaterialer som fx bomuld, uld og hestehår har nogle egenskaber, naturen har skabt af en grund. For eksempel er hestehårets tørreegenskaber lige så geniale til at fjerne fugt fra sengen som fra hesten. At gøre brug af disse materialers egenskaber i produktionen af senge resulterer i nogle sunde produkter i sublim kvalitet, der bare bliver ved med at holde, og som giver dig en bedre søvn.

En ansvarlig bonus ved kvalitetssengen

I en tid, hvor bæredygtighed og miljø med rette får stadig større fokus, er en kvalitetsseng i rene naturprodukter i den kontekst ligeledes et ansvarligt valg. Sengens lange levetid gavner nemlig ikke kun dig og sørger for en bedre søvn, men gavner ligeledes miljøet. Ved at skabe produkter, der holder længere, reducerer man behovet for hyppigere at skifte til nyt. Det resulterer i mindre produktion, mindre affald og mindre belastning af miljøet.

 

Det fantastiske ved en seng lavet udelukkende på rene naturmaterialer er også, at man slipper for både latex og skummaterialer, samt at der absolut ingen skadelige kemikalier kommer i nærheden af sengen. Resultatet er god samvittighed og bedre søvn.

Æstetik og komfort for alle pengene

Der er ingen grund til at pakke det ind. De bedste naturmaterialer skal dyrkes, høstes og samles. Det er ikke gratis, og det tager tid, men ventetiden udbetales i kvalitet, som man fornemmer, når man rører ved og ser på dem. Naturmaterialer, der forarbejdes i hænderne af kyndige sengemagere og designere, forvandles til et møbel, der er langt mere end blot en seng. Det er inkarneret bedre søvn.
Når nu sengens æstetiske og indbydende udtryk giver dig lyst til at lægge dig i den, er det afgørende, at komforten følger trop og giver den støtte, du har behov for, når du sover. God komfort og ergonomi bidrager til, at du sover bedre og vågner frisk og udhvilet om morgenen uden ømhed eller stivhed i kroppen. Den rette komfort og støtte gør, at kroppen i søvnen regenererer og revitaliserer sig selv, så den kan følge trop med sindet, og du kan møde morgendagen med fornyet energi og fokus. Med en seng fra Søvn & Comfort får du en seng, der sikrer dig bedre søvn, er en fryd for øjet og repræsenterer en solid investering i din fremtidige livskvalitet og velvære.