Charlotte Limited Edition

kr. 100.880,-

Oplev sublim komfort og tidløs elegance med Vispring Charlotte-sengen, et mesterværk af håndværk, der blander traditionelle teknikker med bæredygtighed og nutidigt design. Denne eksklusive seng tilbyder personaliseret komfort gennem valg mellem to forskellige baser og et væld af stofmuligheder fra de Tidløse og Naturlige Kollektioner, hvilket giver dig mulighed for at tilpasse dit soveværelse til din unikke stil.

Det bløde, polstrede hovedgærde tilfører en ekstra dimension af elegance og komfort, hvilket gør Charlotte-sengen til det perfekte tilflugtssted efter en lang dag. For yderligere skræddersyning kan du vælge mellem tre forskellige metalfinisher til benene, så sengen harmonerer fejlfrit med dit soveværelses dekor.

Charlotte-sengens madras bygger på bæredygtige principper og er håndlavet med naturligt, lokalt indsamlet Exmoor Horn uld og miljøvenlig Tencel™. Disse materialer er udvalgt for deres blødhed, åndbarhed og holdbarhed, hvilket understøtter Visprings engagement i miljøbevidst håndværk. Ulden bidrager ikke kun til madrassens komfortniveau, men støtter også lokale samfund og fremmer økologisk ansvarlige praksisser.

Charlotte-sengen repræsenterer det ultimative indenfor luksusbedding, hvor hver detalje fra de håndsyede sider til de naturlige fyldmaterialer er omhyggeligt udformet for at sikre en uovertruffen soveoplevelse.

Specifikationer

Type
Vendbar madras
Ben medfølger
Ja
Mulighed for delt fasthed i dobbelt madras
Ja
Mulighed for andre størrelser
Ja, mod tillæg
Fås i andre farver
Ja
Fjedrelag
Posefjedre 2 lag
Gavl medfølger
Ja
Polstringslag
Naturmaterialer
Topmadras
Nej, kan bruges uden